İstanbul Kına Gecesi Organizasyon Mekanları Düğün Salonları Kına Mekanları Düğün Salonları Kına Organizasyon Kına Yeri
Kına Mekanları Düğün Salonları Kına Organizasyon Kına Yeri
İşletme Öner

İstanbul Kına Gecesi Organizasyon Mekanları Düğün Salonları'nın Popüler Kına Mekanları

İstanbul Kına Gecesi Organizasyon Mekanları Düğün Salonları'nın En İyi Kına Mekanları

İstanbul Kına Gecesi Organizasyon Mekanları Düğün Salonları'nın en popüler ve en çok tercih edilen Kına Mekanlarını inceleyebilirsiniz.

İstanbul Kına Gecesi Organizasyon Mekanları Düğün Salonları'nın İlçelerindeki Kına Gecesi Organizasyon Mekanları

İstanbul Kına Gecesi Organizasyon Mekanları Düğün Salonları'nın Düğün Salonları ve Kına Organizasyon Mekanları

En popüler kına gecesi mekanları içerisinde, dilediğinizi seçin ve hemen karar verin.

Tüm İlçeler

İstanbul Kına Gecesi Organizasyon Mekanları Düğün Salonları'nın Popüler Kına Mekanları

İstanbul Kına Gecesi Organizasyon Mekanları Düğün Salonları'nın En İyi Kına Mekanları

İstanbul Kına Gecesi Organizasyon Mekanları Düğün Salonları'nın en popüler ve en çok tercih edilen Kına Mekanlarını inceleyebilirsiniz.

Son Yorumlar

Üyelerimizin Yorumları

İstanbul Kına Gecesi Organizasyon Mekanları Düğün Salonları Kına Mekanları hakkında üyelerimizin yaptıkları en yeni yorumları buradan inceleyebilirsiniz.

Kına gecenize gelen misafirlerinize alternatif aktiviteler sağlamak sizin elinizde. Aslında bunun içinde bir kına organizasyon firması veya şahıslardan yardım alabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse kına gecenizde bir hint kınacısı çağırarak misafirlerinize hint kınası yaptırabilirsiniz. Bu onlar içinde farklı bir deneyim olabilir. Bir Kına gecesi fikirleri olarak oldukça farklı bir hizmet olabilir bu. Fakat hint kınacısı ile mutlaka şablon veya el çizimi konusunda anlaşın. Çünkü bazı hint kınası yapan arkadaşlar belirli bir şablon üzerinden bazıları ise doğaçlama el çizimi ile hizmetlerini vermektedir.

Kına gecesi fikirlerinin artık en klasik olan etkinliği oryantal veya zenne olabilir. Bu bazı kesimlerde ters bir tepkiye neden olsa da oldukça popüler olan bir gösteridir. Zenne gösterisi özellikle mutahasıp diye tabir ettiğimiz ailelerde biraz aşırı uç olarak kaçabilir, ama sadece kadınların katıldığı bir kına gecesinde oryantal getirmenin çok bir mahsuru olur mu oda sizlerin görüşlerine kalmış. Ama oldukça revaçta olan kına gecesinde oryantal fikrini değerlendirmenizde fayda var. Bu duruma eğer sadece siz karar veremiyorsanız ama istiyorsanız, ailenizle konuşarak ve onları ikna ederek bu şekilde bir gösteri eğlenceli olacaktır.

Artık kına gecelerine erkeklerde giriyorlar. Bu son dönemde yapılan organizasyonlar ve geleneğin dejenerasyonundan kaynaklı mıdır bilinmez ama, kına gecelerine erkeklerde alınmaya başlandı. Mesela bu eğlenceye erkeklerin dahil olduğu bir kısım var elbette, ama baştan sona erkeklerin olması artık kına gecelerini sadece bir kadın kadına eğlence olmaktan çıkarmış, normal, rutin bir eğlence haline getirmiştir. Mesela erkekler kına gecesine damat baskını denen kısımda dahil oluyordu önceleri, ama şimdi erkek kadın karışık kına gecelerini oldukça fazla miktarda görür olduk.

Hayatınızın en unutulmaz gecelerinden ve eğlencelerinden biri olan kına gecesi için olmazsa olmaz kamera kaydıdır. Bir çok işletme kendi bünyesinde kameraman çalıştırsa da kına geceleri için özellikle bayan kameraman isteyen müşterileri için ayrıca bayan kameramanda bulundurmaya özen gösteriyorlar. Eğer dışarıdan bir kamera kiralayacaksanız, çekim yapacak kişi ile mutlaka detayları konuşun. Kaç saat çekim yapacağı ve nasıl yapacağı konusunu, ekstra herhangi bir ücret verilmeyeceği konusunu muhakkak netliğe kavuşturun. Çünkü ne yazık ki bazen kameranın kaseti bitti yeni kaset takayım mı diye düğün sahiplerinden para koparmaya çalışan, mesleğin yüz karası arkadaşlarda olabiliyor aramızda. Halbuki flash belleğe kayıt yapılıyor, yıl olmuş 2020 daha kaset mi kaldı  Lütfen dikkatli olun.

Kına gecesi ve düğün bir genç kızın en mutlu ve aynı zamanda en hüzünlü anlarından bir tanesidir aslında. Geleneklerimizden yola çıkarsak hem ağlar hem gider tabiri de burdan geliyor. Tüm yaşanmışlıklarını tüm anılarını baba evinde bırakarak, kendine ait olan yuvasını kurmak için uçup gider. Bu elbette hem zor hem de çok ulvi bir görevdir, aileler bunun için yardımcı olurlar ve hazırlık yaparlar. Her anne ve babanın hayali telli duvaklı derler ya, işte o şekilde kızını kendi evine yolcu etmektir. Kına gecesi hakkında bilgiler vermeye devam ediyoruz.

Kına Mekanı Önermek İstermisiniz?

Yeni bir işletme keşfettiyseniz hemen bizimle paylaşabilir ve diğer gelinlerimize yardımcı olabilirsiniz

Kınayeri.Com Sitesi, Türkiye' deki Tüm Düğün Salonları , Kna Mekanları ve Kına Organizasyon Firmalarnı Bir Araya Getiren, Türkiye' nin İlk ve Tek Kına Gecesi Portaldır. Kına Yeri Arayışında Olan Gelinler ve iftlerin Kına Gecesi Etkinliklerini Hzlı ve Profesyonel Bir Şekilde Yapabilmelerini Sağlamak İçin Tüm Kına Salonları ve Kına Gecesi Mekanları ve Organizasyon Firmalarını Bir Araya Getirmeyi Amaçlamştır