Küçük Prens Gezi Tekneleri- Beşiktaş Kına Mekanları Kına Organizasyon Düğün Salonları Kına Salonları

Küçük Prens Gezi Tekneleri

İstanbul Kına Gecesi Organizasyon Mekanları Düğün Salonları - Beşiktaş
(0 değerlendirme)
0

Firma Detayı

  • Sezon AralığıKına Ve Dğün
  • Engelli GirişiEngelli Girişi Var
  • Taksit SayısıKapasite 200 kişi
  • Birden Fazla OrganizasyonBirden Fazla Organizasyon Var
  • OtoparkOtopark Yok
MEKAN ÖZELLİKLERİ
  • beşiktaş kına salonu
  • beşiktaş kına mekanları
  • beşiktaş kına evleri
  • Aynı Anda Birden Fazla Organizasyon
  • Engelli Girişi
  • Yemek Servisi ve Tadım
  • Sigara İçilebilir Alan
  • Vale ve Otopark
  • Işık Ses ve Sahne Hizmeti
  • Organizasyon Firması Getirme
  • Düün Kına Nişan Hizmeti
  • Catering Firması Getirme
FİRMA GENEL ÖZELLİKLERİ

    İstanbul Beşiktaş’ta kına salonları denildiğinde akla ilk gelen mekanlardan başında Küçük Prens Gezi Tekneleri gelir. Eşsiz bir kına gecesi yaşamak isteyen ve misafirlerine de bir teknede kına organizasyonu sunmak isteyenlerin tercihi olan bu tekneler, yaklaşık olarak 500 kişi kapasitesi ile hizmet verebilmektedir.

     

    Türkiye’deki en büyük yolcu taşıma kapasitesine sahip olan gemiler olarak tanınan Küçük Prens ve Prenses Melani tekneleri, hemen hemen her genç kızın düğün ve kına hayalini gerçeğe dönüştürmektedir. Üstelik aksesuar ya da organizasyon kiralama konusunda da yardımcı olan firma, 25 yıllık tecrübesi ile gelinlerine eşsiz bir gece sunabilmektedir.

     

    Kına gecesinin hafızalara kazınmasını isteyen her genç kız, bu özel günü için Küçük Prens ve Prenses Gezi Teknelerini tercih ettiğinde asla pişmanlık yaşamayacaktır.

HEMEN TEKLİF ALIN

FİRMA GÖRSELLERİ Tüm Resimler




Videolar Tm Videolar

0
Ziyaretçi
0
Değerlendirme
0
Takipçi

Yorumlar

Henüz seçtiğiniz mekan için yorum yapılmamış, ilk siz yorumlamak isterseniz üye girişi yapınız.
Konum / Adres
Adresimiz Korkmaz Yiğit Lisesi Karşısı Beşiktaş - Arnavutköy - İstanbul İstanbul Kına Gecesi Organizasyon Mekanları Düğün Salonları, Beşiktaş
Rezervasyon
Kişi Sayıs :

Kına Organizasyon firması nasıl seçilmelidir ? Öncelikle eğer mümkünse daha önce katıldığınız bir kına gecesini organize eden bir firma ile çalışmanızı tavsiye ederiz. Neden derseniz, siz o geceden zevk aldıysanız ve eğlendiyseniz muhtemelen aynı kalitede bir kına gecesi size de yapılacaktır. Gerek eğlencenin akışı olsun gerekse her anın doğru ve düzenli olduğunu gözlemleme yaptıysanız ve bunlar hoşunuza gittiyse ne yapın edin bu organizasyon firması ile çalışın. Belki biraz fazla maliyetli olacak ama günün sonunda sizi mutlu edecek insanlarla iş birliğinde olmanız sizin yararınıza olacaktır.

Kına Organizasyon firması nasıl seçilmelidir ? Öncelikle eğer mümkünse daha önce katıldığınız bir kına gecesini organize eden bir firma ile çalışmanızı tavsiye ederiz. Neden derseniz, siz o geceden zevk aldıysanız ve eğlendiyseniz muhtemelen aynı kalitede bir kına gecesi size de yapılacaktır. Gerek eğlencenin akışı olsun gerekse her anın doğru ve düzenli olduğunu gözlemleme yaptıysanız ve bunlar hoşunuza gittiyse ne yapın edin bu organizasyon firması ile çalışın. Belki biraz fazla maliyetli olacak ama günün sonunda sizi mutlu edecek insanlarla iş birliğinde olmanız sizin yararınıza olacaktır.

En yakın kına mekanı nerde veya en yakın düğün salonu nerde diye sorduğunuzda, sitemiz üzerinden arama yaparak tamamen lokasyon bazlı size en yakın kına mekanı veya düğün salonunu görebilirsiniz. Aynı zamanda kına gecesi yapabileceğiniz oteller ve restoranlar ve kına organizasyon firmaları gibi seçenekleri de yine sitemizin arama kısmından görebilir ve dilediğiniz işletme ile bağlantı kurabilirsiniz. Sitemizde her şehirden ve her ilçeden sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacak kına mekanlarını rahatlıkla bulabilirsiniz.

Kına gecesi bir gelin kız için hayatının en önemli anlarından biridir. Genel anlamda baba evindeki son geceyi temsil eden kına gecesi, ülkemizin her yerinde ve bölgelerinde yapılan bir törendir aslında. Hem ağlarım hem giderim içgüdüsü ile yapılan bu ritüel aynı zamanda bir gelenek halini almış ve tam olarak ne zaman başladığı bilinmese bile hala farklı şekillerde yapılmaktadır. Ayrıca kına gecesi geleneğinin nasıl başladığı ve hangi düşünce ile ilk olarak yapıldığı da hala öğrenilmiş değil. Ama kesinlikle bir gelenek olarak hayatımızın bir alanında bulunmaktadır.

Peki bir kına gecesinde neler olur neler yaşanır ? Ne gibi bir eğlence olur ? Kına geceleri genellikle kadınlar arasında yapılan bir eğlence şeklidir. Bu kadınlar arasındaki eğlence olan kına gecesinde kadınlar hem kendi aralarında sosyalleşir hem de özel konular konuşulur ve hasret giderilir. Hatta kına gecelerinde çoğunlukla bekar erkek annesi bir gelin adayı bile bakabilir. Bu sıkça yaşanan bir durumdur. Siz pistte oynarken hiç alakasız birinin bakışları ve takibi altına girebilirsiniz, eh günün sonunda belki de hayırlı bir iş çıkacak ortaya 

Mekan Önermek İstermisiniz?

Yeni bir mekan keşfettiyseniz hemen bizimle paylaşabilir, dier gelinlerimize yardımcı olabilirsiniz.

Kına gecesinin akışında en önemli konulardan biri eğer organizasyon firması ile anlaştıysanız, ki biz tavsiye ederiz, dansçı diye bilinen nedime kızlardır. Nedime kızlar ilk girişte bir dans gösterisi sergilerler. Bu dans gösterisi aslında eğlencenin başlangıcı gibidir. Bu dans gösterisi ne kadar güzel olursa ve nedime kızlarda ne kadar maharetli olursa kına gecesine gelen davetlilerin katılımı bir o kadar iyi olur. Unutmayın kına gecesi eğlencedir ,ve insanlar oraya eğlenmeye geliyorlar. Dans gösterisinin hemen ardından nedime kızlar gelen davetlileri piste kaldırmaya başlar ve asıl eğlence o zaman kopar, işte katılımın nasıl olacağı bu kızlara bağlıdır. Coşku, eğlence ve çığlıklar burda o kadar önemlidir ki, insanlar kendini tutamaz ve piste atlar  piste gelmeyenleri kaldırmakta nedimelerin işidir.

Kına mekanları ve düğün salonları her türlü eğlence ve toplantılarınızda sizlere yardımcı olacaktır. Aynı zamanda kına organizasyon firmaları da kına gecenizi en güzel şekilde yapmanız için sizlere yardımcı olacaklardır. Unutmayın işi ehline bırakmak her zaman en iyisidir, acaba güzel olur mu, acaba, acaba derken kendinizi yorarsınız. Bir kına gecesi organizasyon firması ile anlaştığınızda onun videolarını izleyerek veya bir düğün salonu tutacaksanız onların videolarını izleyerek mutlaka bir fikir sahibi olabilirsiniz. Unutmayın profesyoneller her zaman sizin düşünmediklerinizi düşünür.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Kınayeri.Com Mekan ve Organizasyon Firması Dizinimiz T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.c maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptkları paylaşımlardan sorumludur. Kınayeri.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler İletişim Bölümünden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde Kınayeri.Com yönetimi olarak tarafımızdan incelenerek gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

Kınayeri.Com Sitesi, Türkiye' deki Tüm Düğün Salonları , Kna Mekanları ve Kına Organizasyon Firmalarnı Bir Araya Getiren, Türkiye' nin İlk ve Tek Kına Gecesi Portaldır. Kına Yeri Arayışında Olan Gelinler ve iftlerin Kına Gecesi Etkinliklerini Hzlı ve Profesyonel Bir Şekilde Yapabilmelerini Sağlamak İçin Tüm Kına Salonları ve Kına Gecesi Mekanları ve Organizasyon Firmalarını Bir Araya Getirmeyi Amaçlamştır