Süslü Konak- Ataşehir Kına Mekanları Kına Organizasyon Düğün Salonları Kına Salonları

Süslü Konak

İstanbul Kına Gecesi Organizasyon Mekanları Düğün Salonları - Ataşehir
(0 değerlendirme)
0

Firma Detayı

  • Sezon AralığıKına Ve Dğün Tüm Sezon Açık
  • Engelli GirişiEngelli Girişi Var
  • Taksit SayısıKapasite 0 kişi
  • Birden Fazla OrganizasyonBirden Fazla Organizasyon Var
  • OtoparkOtopark Yok
MEKAN ÖZELLİKLERİ
  • ataşehir kına gecesi
  • süslü konakta kına gecesi
  • süslü konak kına eğlencesi
  • ataşehir süslü konak kına gecesi
  • Aynı Anda Birden Fazla Organizasyon
  • Engelli Girişi
  • Yemek Servisi ve Tadım
  • Sigara İçilebilir Alan
  • Vale ve Otopark
  • Işık Ses ve Sahne Hizmeti
  • Organizasyon Firması Getirme
  • Düğün Kına Nişan Hizmeti
  • Catering Firması Getirme
FİRMA GENEL ÖZELLİKLERİ

    Süslü Konak Ataşehir’in en gözde mekanlarından birisi. 2013 yılında hizmete başlayan ve kısa sürede adından ve hizmetlerinden söz ettiren çok şık bir mekan. Aynı zamanda adının hakkını veren ender yerlerden birisi.

    Mekana girişte sizi muhteşem bir bahçe karşılıyor. Kına gecelerinizi mevsim uygun olduğu sürece bahçede yapabilirsiniz. Ancak havanın uygun olmadığı günlerde eşsiz taraşımı ile iç mekanımız da sizlerin hizmetindedir.

    Kapalı olan alanda kına gecesi düzenlemek isterseniz 200 kişiye kadar misafir kapasitesi vardır. Ancak kına geceniz daha kalabalık olacaksa 500 kişiye kadar misafir alabilen muhteşem bahçe sizlere uygun olacaktır.

    Profesyonel bir ekip sayesinde yapmış olduğu kına organizasyonlarında hizmet kalitesini görmenizi isteriz. Güler yüzlü personel ile mekan bir araya geldiğinde böyle bir yer daha yoktur dedirtiyor.

    Kına organizasyonlarınızda her bütçeye uygun özel çalışmalar yapılıyor. Dilerseniz yemekli organizasyonları tercih edebilirsiniz. Ancak bütçeniz daha kısıtlı ise ikramlıklar yapılan organizasyonlarda oldukça keyifli geçiyor.

    Mekanda canlı müzik elbette var. Kına gecenizin kimi zaman hüzünlü, ancak çoğunlukla eğlenceli geçmesi için en güzel müzikler burada yapılıyor.

HEMEN TEKLİF ALIN

FİRMA GÖRSELLERİ Tüm Resimler




Videolar Tm Videolar

0
Ziyaretçi
0
Değerlendirme
0
Takipçi

Yorumlar

Henüz seçtiğiniz mekan için yorum yapılmamış, ilk siz yorumlamak isterseniz üye girişi yapınız.
Konum / Adres
Adresimiz Barbaros, Lale Sokak No:8 Ataşehir / İSTANBUL İstanbul Kına Gecesi Organizasyon Mekanları Düğün Salonları, Ataşehir
Rezervasyon
Kişi Sayıs :

Kına yakma merasimini genellikle aile büyüklerinden biri yapar, yenge, teyze, hala vs. Gelin kına yakımı için yerine oturtulduktan sonra bir türkü eşliğinde kına yakım merasimine geçilir, burada bazı geleneklerde hala yaşatılır. Gelin elini açmaz, kaynanadan altın istenir gibi. Daha sonra gelinin her iki eline de kına yakılır, ve eldivenle sıkıca bağlanır. Gelinin burada ağlaması beklenir, genellikle gelin eski günlerini ve baba evinde yaşadıklarını göz önüne getirerek ağlar ve gelin ağladı denince ritüel tamamlanmış olur.

Her yörenin kendine has gelenek görenekleri vardır. Bu kına gecesinde de değişmez elbette, mesela bir Şanlıurfa kına gecesi ile bir Trabzon kına gecesi elbette adetler açısından aynı değildir. Hem eğlencesi hem de gelenek görenekleri açısından her bölgemizin hatta her şehrin kendine özgü adetleri vardır. Fakat bir bölge var ki o böylenin adetleri çok daha farklı oluyor. Balkan Türk’ lerinin kına geceleri daha farklı olur, çünkü hem gelen misafirlerin giyim tarzları hem de gelinin telaşı ve kıyafet değiştirmeleri oldukça sık oluyor.

Kına gecelerinde yapılan eğlencelerin başında gelin çıkarma gelir. Çünkü gelinin mekana ilk gelişi gösterişli ve şaşalı olmalı. En azından gelinin farklı ve o gecenin özel insanı olduğunu ön plana çıkartmalı. Bu yüzden ilk girişler hem her zaman zordur hemd e yeterince etkileyici olmazsa inanın tüm gece sönük bir şekilde bile geçebilir. Bu nedenle volkan, konfeti ve ışık oyunları desteğinde gelinin mekana girişi sağlanmalıdır. Aman bir şekilde girer adet yerini bulsun gibi düşünceler gelinin o geceyi yeteri derecede önemsemediğinizi ve belki de ona saygı göstermediğiniz algısını bile yaratabilir. Bu nedenle mekanla mutlaka bu konuları görüşmenizde fayda var, unutmayın nasıl başlarsanız öyle gider…

Kına gecesinde çalınacak şarkılar veya kına gecesinde çalınacak müzikler en çok sorulan sorulardan biri aslında. Fakat bunu bu kadar dert etmenize inanın gerek yok, çünkü kınada çalınacak müzikler aslında evlenen tarafların yörelerine kalmış bir şeydir. Şimdi şöyle düşünelim gelin Samsun’ lu ilse ve damat Giresun ’lu ise genellikle kemençe ve horon ağırlıklı müzikler çalınır. Bunun yanında Bolu, Kastamonu ve diğer bilindik hareketli türküleri de bu tarzda organizasyonlarda çalabilirsiniz. Ayrıca mutlaka ama mutlaka kına gecesinin sonuna doğru popüler şarkılarla bitirmenizde fayda var.

Kına gecesinde kullanılacak malzemeler nedir diye soracak olursanız, bunun belli bir listesi yok aslında. Açık konuşmak gerekirse bir daha kullanmayacağınız bir malzeme içinde para vermenizi önermeyiz. Neden derseniz bugün kına organizasyon şirketleri o yapacağınız harcamadan daha uygun fiyatlara kına gecenizi komple yapabiliyorlar. Bu nedenle organizasyon firması ile anlaşmanızı tavsiye ederiz. Ama kendi aile içinde bir gece yapacaksanız, bir gelin kaftanı, duvak, kuru kına, birkaç tane arkadaş kaftanı, taç, kına sepeti, eldiven, mum gibi materyaller yeterlidir. Ama başta da belirttiğimiz gibi, bu bir gelinlik değil, ömür boyu saklansın, bu yüzden bu harcamaları yapmamanızı tavsiye ederiz.

Mekan Önermek İstermisiniz?

Yeni bir mekan keşfettiyseniz hemen bizimle paylaşabilir, dier gelinlerimize yardımcı olabilirsiniz.

Peki Kına gecesi mekanınızı nasıl seçmelisiniz ? Artık baba evindeki son gecenizi temsil eden kına gecenizi yapacaksınız. Ama kendinize uygun bir yer arıyorsunuz, resimlere baktınız görselleri incelediniz, peki gerçekten de resimlerde görüldüğü gibi bir yer mi ? Mutlaka ama mutlaka mekanı görmeye kendiniz gidin. Ailenizden herhangi birini dahi olsa mekana göndermeyin, kendiniz uygun bir zamanınızda gidin ve görün. Çünkü bazen resimlerde gördüğünüz sizi göz yanılmasına sokabilir, örneğin metrekare veya pistin genel durumu veya orkestranın yeri gibi. Bu nedenle resimde gördüğünüz hizmetin ve mekanın aynısı olup olmadığını kendi gözlerinizle görmenizde fayda var.

Kına gecesinde kullanılacak malzemeler nedir diye soracak olursanız, bunun belli bir listesi yok aslında. Açık konuşmak gerekirse bir daha kullanmayacağınız bir malzeme içinde para vermenizi önermeyiz. Neden derseniz bugün kına organizasyon şirketleri o yapacağınız harcamadan daha uygun fiyatlara kına gecenizi komple yapabiliyorlar. Bu nedenle organizasyon firması ile anlaşmanızı tavsiye ederiz. Ama kendi aile içinde bir gece yapacaksanız, bir gelin kaftanı, duvak, kuru kına, birkaç tane arkadaş kaftanı, taç, kına sepeti, eldiven, mum gibi materyaller yeterlidir. Ama başta da belirttiğimiz gibi, bu bir gelinlik değil, ömür boyu saklansın, bu yüzden bu harcamaları yapmamanızı tavsiye ederiz.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Kınayeri.Com Mekan ve Organizasyon Firması Dizinimiz T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.c maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptkları paylaşımlardan sorumludur. Kınayeri.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler İletişim Bölümünden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde Kınayeri.Com yönetimi olarak tarafımızdan incelenerek gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

Kınayeri.Com Sitesi, Türkiye' deki Tüm Düğün Salonları , Kna Mekanları ve Kına Organizasyon Firmalarnı Bir Araya Getiren, Türkiye' nin İlk ve Tek Kına Gecesi Portaldır. Kına Yeri Arayışında Olan Gelinler ve iftlerin Kına Gecesi Etkinliklerini Hzlı ve Profesyonel Bir Şekilde Yapabilmelerini Sağlamak İçin Tüm Kına Salonları ve Kına Gecesi Mekanları ve Organizasyon Firmalarını Bir Araya Getirmeyi Amaçlamştır