Garden Davet Yeşilpınar- Eyüp Kına Mekanları Kına Organizasyon Düğün Salonları Kına Salonları

Garden Davet Yeşilpınar

İstanbul Kına Gecesi Organizasyon Mekanları Düğün Salonları - Eyüp
(0 değerlendirme)
0

Firma Detayı

  • Sezon AralığıKına Ve Dğün
  • Engelli GirişiEngelli Girişi Var
  • Taksit SayısıKapasite 200 kişi
  • Birden Fazla OrganizasyonBirden Fazla Organizasyon Var
  • OtoparkOtopark Var
ORGANİZASYON ÖZELLİKLERİ MEKAN ÖZELLİKLERİ
  • alibeyköykına gecesi mekanı
  • Aynı Anda Birden Fazla Organizasyon
  • Engelli Girişi
  • Yemek Servisi ve Tadım
  • Sigara çilebilir Alan
  • Vale ve Otopark
  • Işık Ses ve Sahne Hizmeti
  • Organizasyon Firması Getirme
  • Düğün Kına Nişan Hizmeti
  • Catering Firması Getirme
FİRMA GENEL ÖZELLİKLERİ

    Hizmetlerimiz için bize ulaşınız

FİRMA GÖRSELLERİ Tüm Resimler




Videolar Tm Videolar

0
Ziyaretçi
0
Değerlendirme
0
Takipçi

Yorumlar

Henüz seçtiğiniz mekan için yorum yapılmamış, ilk siz yorumlamak isterseniz üye girişi yapınız.
Benzer Mekanlar
Konum / Adres
Adresimiz Yeşilpınar, Çiçeksuyu Cd. 1/B, 34065 Eyüp/İstanbul İstanbul Kına Gecesi Organizasyon Mekanları Düğün Salonları, Eyüp
Rezervasyon
Kişi Sayıs :

Kına gecesi bir gelin kız için hayatının en önemli anlarından biridir. Genel anlamda baba evindeki son geceyi temsil eden kına gecesi, ülkemizin her yerinde ve bölgelerinde yapılan bir törendir aslında. Hem ağlarım hem giderim içgüdüsü ile yapılan bu ritüel aynı zamanda bir gelenek halini almış ve tam olarak ne zaman başladığı bilinmese bile hala farklı şekillerde yapılmaktadır. Ayrıca kına gecesi geleneğinin nasıl başladığı ve hangi düşünce ile ilk olarak yapıldığı da hala öğrenilmiş değil. Ama kesinlikle bir gelenek olarak hayatımızın bir alanında bulunmaktadır.

Bir kına mekanına girdiğiniz zaman ilk öncelikle size nasıl hitap edildiğine ve sizinle ne kadar ilgilenildiğine bakın. Eğer ruh hastası biri değilseniz, mekan yetkilisinin size karşı ilgi ve alakasından oranın nasıl bir yer olduğunu ve nasıl hizmet vereceği hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Mekanın gelin odasını, mutfağını, tuvaletlerini mutlaka kontrol edin. Sigara içilebilir, bu size hizmet veren insanın kötü bir işletmeci olduğu anlamına gelmez, tabii ki ortalık küllük gibi kokmuyorsa. Ama genel anlamda ilk tavır ve davranışlardan bir sonuç elde edebilirsiniz.

Kına gecesinin akışında en önemli konulardan biri eğer organizasyon firması ile anlaştıysanız, ki biz tavsiye ederiz, dansçı diye bilinen nedime kızlardır. Nedime kızlar ilk girişte bir dans gösterisi sergilerler. Bu dans gösterisi aslında eğlencenin başlangıcı gibidir. Bu dans gösterisi ne kadar güzel olursa ve nedime kızlarda ne kadar maharetli olursa kına gecesine gelen davetlilerin katılımı bir o kadar iyi olur. Unutmayın kına gecesi eğlencedir ,ve insanlar oraya eğlenmeye geliyorlar. Dans gösterisinin hemen ardından nedime kızlar gelen davetlileri piste kaldırmaya başlar ve asıl eğlence o zaman kopar, işte katılımın nasıl olacağı bu kızlara bağlıdır. Coşku, eğlence ve çığlıklar burda o kadar önemlidir ki, insanlar kendini tutamaz ve piste atlar  piste gelmeyenleri kaldırmakta nedimelerin işidir.

Kına gecesi ve düğün bir genç kızın en mutlu ve aynı zamanda en hüzünlü anlarından bir tanesidir aslında. Geleneklerimizden yola çıkarsak hem ağlar hem gider tabiri de burdan geliyor. Tüm yaşanmışlıklarını tüm anılarını baba evinde bırakarak, kendine ait olan yuvasını kurmak için uçup gider. Bu elbette hem zor hem de çok ulvi bir görevdir, aileler bunun için yardımcı olurlar ve hazırlık yaparlar. Her anne ve babanın hayali telli duvaklı derler ya, işte o şekilde kızını kendi evine yolcu etmektir. Kına gecesi hakkında bilgiler vermeye devam ediyoruz.

Kına gecenize gelen misafirlerinize alternatif aktiviteler sağlamak sizin elinizde. Aslında bunun içinde bir kına organizasyon firması veya şahıslardan yardım alabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse kına gecenizde bir hint kınacısı çağırarak misafirlerinize hint kınası yaptırabilirsiniz. Bu onlar içinde farklı bir deneyim olabilir. Bir Kına gecesi fikirleri olarak oldukça farklı bir hizmet olabilir bu. Fakat hint kınacısı ile mutlaka şablon veya el çizimi konusunda anlaşın. Çünkü bazı hint kınası yapan arkadaşlar belirli bir şablon üzerinden bazıları ise doğaçlama el çizimi ile hizmetlerini vermektedir.

Mekan Önermek İstermisiniz?

Yeni bir mekan keşfettiyseniz hemen bizimle paylaşabilir, dier gelinlerimize yardımcı olabilirsiniz.

Bir kına mekanının en önemli ve olmazsa olmazlarından biri ses ve ışıklandırmasıdır. Eğer mekanı beğendiniz ve artık tutmak istiyorsanız mutlaka ışık oyunlarını kontrol edin ve ses sistemini de mutlaka kontrol edin. Kına gecenizin olduğu zamanki ambiansı bir nebzede olsa size hissettirmesi lazım mekan sahibinin. Bu sizin en doğal hakkınız, aynı amanda olabilecek bir elektrik kesintisinde yedekte bir jenaratörü olup olmadığını mutlaka sorun ve öğrenin. Oldu ki jeneratörü yok, o zaman çok beğenmediyseniz o mekanı tutmayı düşünmeyin, kına gecenizin orta yerinde elektriklerin kesilmeyeceğini size kimse garanti edemez.

Gelinler kına gecesinde kaftan adı verilen geleneksel giysiyi giyerler. Kaftan önceleri sade işlemeli veya kordene ve süzene nakış yapılmış ve üzerinde çık fazla süs bulunmayan kıyafetlerdi. Fakat günümüzde bu kaftanlar artık oldukça çeşitli ve model olarak ta fazlaca modele sahip. Bu günün kaftanları pullar boncuklar ve çeşitli geleneksel motiflerle işlenmiş ve üzerinde oldukça fazla emek harcanan modellerden yapılıyor. Bir çok gelin kaftan altına tarlatan giyileceğini düşünüyor, hayır kaftan altına çok ekstem bir durum yoksa tarlatan giyilmez.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Kınayeri.Com Mekan ve Organizasyon Firması Dizinimiz T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.c maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptkları paylaşımlardan sorumludur. Kınayeri.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler İletişim Bölümünden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde Kınayeri.Com yönetimi olarak tarafımızdan incelenerek gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

Kınayeri.Com Sitesi, Türkiye' deki Tüm Düğün Salonları , Kna Mekanları ve Kına Organizasyon Firmalarnı Bir Araya Getiren, Türkiye' nin İlk ve Tek Kına Gecesi Portaldır. Kına Yeri Arayışında Olan Gelinler ve iftlerin Kına Gecesi Etkinliklerini Hzlı ve Profesyonel Bir Şekilde Yapabilmelerini Sağlamak İçin Tüm Kına Salonları ve Kına Gecesi Mekanları ve Organizasyon Firmalarını Bir Araya Getirmeyi Amaçlamştır